Over mij

_MG_0028zw_katja__mali_fotografie_profielfoto_linkedin_formaat[1]

Vanaf het moment dat ik begon met mijn studie Nederlands recht aan de Vrije Universiteitte Amsterdam, heeft het vak mij continu geboeid. Was ik aanvankelijk vooral gefascineerd door het strafrecht, vond ik later ook het burgerlijk recht een uitdagend werkterrein.

In 1992 studeerde ik af en kon ik direct als stagiair aan de slag bij Holland van Gijzen Advocaten (toen nog de sectie ondernemingsrecht van Moret Ernst & Young Belastingadviseurs). In 1994 ben ik bij het UWV in dienst getreden als jurist bezwaar & beroep, waardoor ik mijn praktische kennis op het gebied van bestuursrecht, en dan met name het sociaal-zekerheidsrecht, snel kon uitbreiden. Daarna was ik o.a. werkzaam bij een advocatenkantoor in Hoorn en Amsterdam.

Vanaf 2001 heb ik een zelfstandige rechtspraktijk in het arrondissement Amsterdam. Ik vind het inspirerend om zaken op de verschillende rechtsgebieden te kunnen behandelen en zo mijn brede kennis op niveau te houden. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat een brede kennis van het recht noodzakelijk is om een goed advocaat te zijn. Het is daardoor mogelijk om snel dwarsverbanden te zien en mijn cliënten optimaal bij te staan in hun zaken. Ik weet na een lange carrière feilloos in welke onderwerpen ik wel en niet thuis ben.