Routebeschrijving Amstelveen Advocatenkantoor Rijkelijkhuizen

Advocatenkantoor Rijkelijkhuizen is gevestigd in het gebouw ‘Amstelveen Business Centre’ aan de Startbaan nr. 8 te Amstelveen. Er is gratis parkeergelegenheid op de daarvoor bestemde bezoekersplaatsen voor het gebouw, of aan de overzijde van het gebouw aan de Startbaan.

Routebeschrijving auto:locatie
Vanuit de richting Den Haag, Leiden
Volg direct na de Schipholtunnel de A9 richting Utrecht/Amstelveen en neem afrit 5 (Amstelveen-Zuid). Hou op de afrit rechts aan. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf en sorteer bij de verkeerslichten voor op de middelste strook om rechtdoor te gaan. Direct na de verkeerslichten splitst de weg zich, houd links aan en ga de Van der Hooplaan in. Volg deze ongeveer 2 km en sla rechtsaf de Startbaan op na het sportcomplex All Sports/de Meerkamp (aan de rechterzijde). Het kantoor is het tweede gebouw aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Utrecht
Ga richting Amstelveen/Schiphol (A9)en neem afrit 5 (Amstelveen). Ga aan het einde van de afrit links af, onder de snelweg door en sorteer bij de tweede verkeerslichten voor op de middelste strook om rechtdoor te gaan. Direct na de verkeerslichten splitst de weg zich, houd links aan en ga de Van der Hooplaan in. Volg deze ongeveer 2 km en sla rechtsaf de Startbaan op na het sportcomplex All Sports/de Meerkamp (aan de rechterzijde). Het kantoor is het tweede gebouw aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Haarlem
Volg de A9 en neem afrit 5 (Amstelveen-Zuid) en hou rechts aan. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf en sorteer bij de verkeerslichten voor op de middelste strook om rechtdoor te gaan. Direct na de verkeerslichten splitst de weg zich, houd links aan en ga de Van der Hooplaan in. Volg deze ongeveer 2 km en sla rechtsaf de Startbaan op na het sportcomplex All Sports/de Meerkamp (aan de rechterzijde). Het kantoor is het tweede gebouw aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Amersfoort
Ga richting Amsterdam-Zuidoost/Amstelveen/Schiphol (A9)en neem afrit 5 (Amstelveen). Ga aan het einde van de afrit links af, onder de snelweg door en sorteer bij de tweede verkeerslichten voor op de middelste strook om rechtdoor te gaan. Direct na de verkeerslichten splitst de weg zich, houd links aan en ga de Van der Hooplaan in. Volg deze ongeveer 2 km en sla rechtsaf de Startbaan op na het sportcomplex All Sports/de Meerkamp (aan de rechterzijde). Het kantoor is het tweede gebouw aan uw linkerzijde.

Openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station Amsterdam is het kantoor te bereiken met bus 170, stap uit bij halte Startbaan/Van der Hooplaan; of met sneltram 51, stap uit bij halte Marne. Vanaf Amsterdam Station-Zuid WTC te bereiken met de metro/sneltram 51 richting Amstelveen, stap uit bij halte Marne.
Vanaf het Amstelstation te bereiken met sneltram 51, stap uit bij halte Marne. Vanaf station Amsterdam-Sloterdijk te bereiken met metro 50, stap bij halte Zuid-WTC over op de sneltram 51 richting Amstelveen, stap uit bij halte Marne.
Voor verdere inlichtingen 0900-9292 of www.ovr.nl.